Tofus kenő szárított paradicsommal

Ez a finom kenő tofuból és szárított paradicsomból nagyszerű választás reggelire vagy könnyű vacsorára. Ajánlott tönkölybúzás bagettel és egy kis újhagymával fogyasztani.

Hozzávalók: Elkészítés:
  • 1 bazsalikomos tofu
  • ½ lilahagyma
  • Só, feketebors
  • Olívaolaj
  • 6 darab olívaolajban áztatott szárított paradicsom
  • 1 kanál dijoni mustár
  • 1 újhagyma, megszórásra
  1. Egy olívaolajjal meglocsolt serpenyőn pirítsuk meg a hagymát és kb. 2 percre adjuk hozzá a tofut is.
  2. Rakjuk egy mixerbe a pirított hagymát, tofut és szárított paradicsomot. Sózzuk és borsozzuk meg, majd adjuk hozzá az egy kanálnyi dijoni mustárt is.
  3. Tálaljuk tönkölybúzás bagetten, újhagymával megszórva.

 

Menu Title