21 mája 2015
Pácolt tofu gyógynövényekkel
Ha van otthon natúr tofu és nem tudja mihez kezdjen vele, próbálja ki bátran a mai pácolt tofu receptünket, különféle gyógynövények és fűszerek keverékével. Általában a feta sajtot is ilyen módon készítik, viszont az e módon készített tofu is nagyon ízletes. Azok, akik úgy vélik, hogy a sajtnak nincs semmilyen íze, ennek a receptnek köszönhetően biztosan megváltoztatják majd nézetüket.
Pácolt tofu gyógynövényekkel
A tofun és az olívaolajon kívül az összes többi össztevőt kiválaszthatja saját ízlése szerint. Mi ezt a receptet olívabogyóval, chili paprikával, citrom levével és héjával, szárított paradicsommal, fokhagymával és mindemellett rozmaringgal egészítettük ki.
Hozzávalók | Leírás |
|
|
Az olívaolaj egészségre tett hatásai:
- E-vitamin, kalcium és vas forrása
- Csökkenti a cukorbetegség, a rákos és szív- és érrendszeri megbetegedések előfordulását
- Növeli az energiát
- Csodálatos hatása van a bőrünkre és a szervezetünk egészségére
- Segít az elhízás megelőzésében
- Segít a vastagbél-, a prosztata- és a mellrák elleni küzdelemben
A chili egészségre tett hatásai:
- Csökkenti a „rossz“ koleszterin szintjét
- Hozzájárul a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez
- Nagyon könnyen elégeti a szervezetünk
- Gyulladáscsökkentő hatása van
- Segít a fogyásban
- Segít a fájdalom elleni küzdelemben
Bízunk benne, hogy a mai pácolt tofu receptünk is ízleni fog önöknek. Jó étvágyat kívánunk.