Nyári saláta pirított medvehagymás tofuval

Forró napok könnyű ételt követelnek. Egy nyári saláta a mi újdonságunkkal, medvehagymás tofuval tökéletes például nyáresti borozgatáshoz.

Hozzávalók: Elkészítés:
  • Vegyes zöldsaláta
  • Zöldség kedv szerint (ajánljuk a csicseriborsót, kukoricát és répát)
  • 1 csomag medvehagymás tofu
  • 3 EK olívaolaj
  • 1 EK dijoni mustár
  • Fél citrom leve
  • Lenmagok
  1. A tofut kockázzuk fel és egy kis olajon pirítsuk ropogósra.
  2. A salátát keverjük össze a zöldséggel.
  3. Készítsük el a dresszinget. Egy tálban keverjük össze az olívaolajat, mustárt és citromlevet.
  4. Az öntettel locsoljuk meg a salátát, tetejére helyezzük a pirított tofut, szórjuk meg lenmaggal és tálaljuk.

Menu Title