minestrone leves

Minestrone leves chilis tofuval

A minestrone leves tápláló olasz zöldségleves.

 Minestrone leves tofuval

Hozzávalók Leírás
  • 1 db chilis TOFU
  • 1,5 l zöldségleves
  • 400 g felszeletelt paradicsom
  • 250 g gyökeres zöldség (répa, petrezselyem, zeller)
  • 1 konzerv fehérbab
  • 1 db cukkini
  • 1 fej hagyma
  • 50 g borsó
  • 2 ek olivaolaj
  • őrölt feketebors
  • friss bazsalikom
  1. A finomra vágott hagymát olajon megpirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és a gyökeres zöldségeket. Felöntjük a zöldséglevessel és 5 percig hagyjuk főni.
  3. Ez idő alatt megmossuk a cukkinit és a héjával együtt felszeleteljük, majd a babbal és borsóval együtt a leveshez adjuk. Hagyjuk még 5 percig főni,
  4. ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  5. Friss bazsalikomlevéllel és felszeletelt tofuval díszítjük.

minestrone leves

Jó étvágyat kívánunk és bízunk benne, hogy az általunk megismert olasz minestrone leves ízleni fog.

Menu Title