Medvehagymás spagetti

Feltarthatatlanul közeleg a tavasz és vele együtt a szokásos ízek is. Készítsen el velünk tavaszidéző medvehagymás spagettit!

Ez a recept bizonyíték arra, hogy a finom és érdekes ételek nem feltétlenül bonyolultak.

Hozzávalók: Elkészíté:
  • 1 csomag füstölt TOFU (lehetőleg előre beáztatott)
  • Spagetti
  • 200ml szója tejföl
  • Kisebb csokor medvehagyma
  • Só, őrölt feketebors, parmezán sajt ízesítéshez
  • Egy serpenyőben forrásba hozzuk a tejfölt
  • Belemetéljük a tofut, megsózzuk, megborsozzuk, majd pár percet főni hagyjuk
  • A szószt ezután levesszük a tűzről, összekeverjük a főtt spagetti tésztával és a finomra aprított medvehagymával

 

Menu Title