Lencsesaláta tofuval

Ez a könnyű és egészséges saláta kellemesen tarkítja a karácsonyi menüt, melyek gyakran nehezen emészthetők. Jó étvágyat!

Hozzávalók: Elkészítés:
  • 800g lencse
  • 1 csomag natúr tofu
  • 4 kanál szójaszósz
  • 2 kiskanál nádcukor
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanál szezámolaj
  • Egy csipetnyi szárított chili
  • 4 kanál olívaolaj
  • 1 csokor újhagyma
  • 1 lime citrom leve
  • Egy maréknyi petrezselyemzöld
  • Só és bors
  1. A tofut mixeljük simára.
  2. A kókuszolajat keverjük ki habosra a cukorral.
  3. Adjuk hozzá a tofut, majd mixeljük további 30 másodpercig. Alacsony fordulatszámnál lassan adagoljuk hozzá a fűszereket, lisztet, sütőport és sót.
  4. Keverjük, míg tészta nem lesz. Kis adagokban helyezzük sütőpapírral kibélelt sütőlapra.
  5. Süssük 12-13 percig 180 fokon.

Natúr TOFU

Menu Title