Egészséges répatorta

Próbálja ki ezt az egyszerű répatorta receptet tofuval és banánnal. Győződjön meg arról, hogy a könnyű receptek is lehetnek finomak és egészségesek.

 Hozzávalók: Elkészítés:
Hozzávalók a tésztához:

  • 170g tönkölyliszt
  • 200g reszelt répa
  • 1 érett banán
  • 1 csomag sütőpor
  • 130ml szójajoghurt
  • 3 kanál agávé szirup

Hozzávalók a krémhez:

  • 2 darab natúr tofu
  • 1 érett banán
  • 2 kanál agávé szirup
  1. Egy tálban keverjük össze a répát, szétnyomkodott banánt és szójajoghurtot.
  2. Adjuk hozzá a tönkölylisztet és sütőport, majd végül az agávészirupot.
  3. A tésztát öntsük ki egy sütőpapírral kibélelt kisebb pléhbe vagy tortaformába.
  4. Süssük kb. 30 percig 180 fokon.
  5. A krémhez mixeljük szét a tofut, banánt és agávé szirupot. Kenjük a még meleg korpuszra, majd miután kihűlt tálaljuk.

Menu Title