Csokoládés puding mangós pürével és gránátalmával

Édesítse meg az életét csokoládés pudinggal, mangóval és gránátalmával, Veronika blogjáról. Jó étvágyat!

Hozzávalók (két adaghoz): Elkészítés:
  • 1 natúr tofu
  • 3 evőkanál kókuszzsír (a magas zsírtartalmú kókusztejet rakjuk hűtőbe 24 órára, a hidegben szétválik a szilárd és a folyékony rész)
  • 2-3 kiskanál datolyaszirup vagy más édesítő (agávé, juharfaszirup, stb.)
  • 2 púpos evőkanál nyers vagy klasszikus kakaó
  • 1 evőkanál kókuszolaj (elhagyható, de magas a tápanyagértéke és a pudingot tömörebbé teszi)
  • 1 közepesen érett mangó
  • Gránátalma díszítéshez
  1. Minden hozzávalót (a mangón és gránátalmán kívül) mixeljünk sima krémmé. Kóstoljuk meg és ízlés szerint adjunk hozzá több édesítőt vagy kakaót. Az adott arányokkal az íz intenzíven csokoládés.
  2. A kész csokoládés krémet öntsük szét pohárkába vagy tálakba és helyezzük a hűtőbe.
  3. A mangót hámozzuk meg, kockázzuk fel és mixeljük krémes pürévé. Ezt a pürét öntsük a puding tetejére.
  4. Díszítsük ki a pudingot gránátalmával, vagy ahogy csak szeretnénk. Fogyaszthatjuk rögtön, vagy miután 1-2 órát hagytuk a hűtőben dermedni. Tálaljuk szeretettel

Natúr TOFU

Menu Title