Bazsalikomos tofuval besütött burgonya

A kedvenc burgonyához kitűnően illik a bazsalikomos tofu. Próbálja ki a hagyományos rakott burgonyát egy kicsit mádképp.

Hozzávalók: Elkészítés:
  • 300g újburgonya (hasonló méretűek)
  • 3 közepesen nagy paradicsom
  • 1 bazsalikomos tofu
  • 100g Eidam sajt
  • Egy kis olívaolaj
  • Friss bazsalikom díszítéshez
  1. A burgonyát vékonyan szeleteljük fel és sós vízben főzzük félig puhára.
  2. Eközben szintén vékonyan szeleteljük fel a paradicsomot, tofut és sajtot.
  3. Egy hőálló tálba rétegezzük merőlegesen a burgonyát, paradicsomot, tofut és sajtot.
  4. Végül csöpögtessük meg olívaolajjal, esetleg szórjuk meg szárított bazsalikommal. 200 fokon süssük arany barnára, kb. 25-30 percig.
  5. Friss bazsalikommal tálaljuk.

 

Bazsalikomos TOFU

Menu Title